joi, 15 noiembrie 2012

en rasist är en rasist är en rasist

Har fullt upp i privatlivet och varit lite off. Som bekant. Så det det är möjligt att jag har missat något. I så fall ber jag om överseende.

Hursomhelst kan jag verkligen inte förstå varför de senaste avslöjandena om SD orsakar ett sådant fruktansvärt rabalder. Blatte och hora är väl ändå tillmälen man fått vänja sig vid i den alkoholstinna innerstadsnatten full med frusterade idioter?

Visst är det upprörande att högt uppsatta politiker, vars lön vi betalar, befinner sig på denna låga nivå, men med bakgrund av vilket parti det rör sig om kan man knappast tala om avslöjanden. Etymologiskt handlar avslöja om att visa något som tidigare varit dolt, d. v. s. att ta av den döljande slöjan. Och nog har SD gått med slöja och försökt dölja, eller åtminstone hjälpligt täcka över, sina fulaste trynen. De rörliga bilderna som nu cirkulerar må påminna någon stackare om vikten av att, förutom att lusläsa partiprogrammet, ta reda på vad det är för nissar man röstar in. Men ärligt talat, inte kan det räknas som ett avslöjande att en rasist är en rasist.




Vi slås alltså inte med häpnad - vi visste redan att Erik och de andra SD-grabbarna spelar i samma liga som Socker-Conny.

Och glöm nu inte bort det till nästa val!



J. Ojeda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu